Proiecte speciale

#concurs #acoperis # premii concurs # concurs casa # credit prima casa bcr

Casa ta de la A la Z: planifica-ti locuinta de vis si Acasa.ro te premiaza!

Visezi la o casuta cocheta, in care tu si familia ta sa traiti fericiti pana la adanci batraneti? Daca da, acum este momentul sa-i pui piatra de temelie! Acasa.ro te invita sa iei parte la concursul "Casa ta de la A la Z", la finalul caruia nu numai ca vei avea un plan realist de bataie, dar vei fi si premiat!

Pentru a-ti putea construi ori cumpara casa visurilor tale, ai nevoie de un plan bine pus la punct. Pentru inceput, iti este necesara o suma importanta de bani care, de multe ori, nu iti este la indemana. Apoi, daca te gandesti sa iti ridici caminul perfect, dupa placul tau si al familiei tale, trebuie sa iei in calcul toate detaliile care vizeaza proiectul, de la actele necesare pana la constructia propriu-zisa.

In tot acest timp, nu poti scapa din vedere trainicia acoperisului si izolatia casei, doua aspecte esentiale pentru confortul familiei tale. Dupa care incepi sa te gandesti la tipul de pardoseala pe care il doresti in fiecare incapere, cat si la aparatura electronica si electrocasnica, atat de importanta, cu care vrei sa iti echipezi caminul de vis. Si cum casa ideala are si o curte si o gradina pe masura, la final creionezi in minte cum va arata coltul tau de relaxare in aer liber, ce flori, dar si ce legume si fructe vei cultiva in spatiul din jurul casei.

Suna complicat? Nu si daca te bazezi pe ajutorul specialistilor in domeniu! Inscrie-te in concursul Acasa.ro "Casa ta de la A la Z" si fa primii pasi care te duc mai aproape de locuinta la care visezi!

Cum participi la concursul "Casa ta de la A la Z"

Acceseaza pagina de concurs de pe site-ul Acasa.ro si parcurge toate etapele necesare: bifeaza toti cei 8 pasi, alaturi de BCR, Holcim, Coilprofil, Rockwool, Aer-conditionat.ro, Electrolux, Rockstar Construct si Covera, dupa care completeaza formularul afisat cu datele tale de contact (nume si prenume, plus adresa de e-mail).

Premiile concursului "Casa ta de la A la Z"

Implicarea ta in concursul Acasa.ro nu numai ca te va aduce mai aproape de locuinta la care visezi, dar iti ofera si sansa de a castiga unul dintre cele sase premii tentante puse la bataie:

  • un pachet de calatorie in valoare de 459 dolari, plus taxele (482 dolari), ce include un voucher de vacanta si sansa de a-ti rezerva un sejur de vis la peste 300.000 de hoteluri din lumea intreaga de-a lungul unui an, impreuna cu Swisshalley.com;
  • unul dintre cele 5 cuptoare cu microunde oferite de Electrolux.

Cum afli daca ai castigat

Concursul Acasa.ro "Casa ta de la A la Z" se deruleaza in perioada 26 mai 2014 - 1 iulie 2014. Astfel, vei afla daca ai obtinut unul dintre premiile puse la bataie in data de 2 iulie a.c., cand reprezentantii Acasa.ro vor alege, printr-un sistem intern aleatoriu, fericitii castigatori.

Daca ai castigat, este important sa raspunzi in cel mult 4 zile calendaristice de la data la care ai primit e-mailul din partea Acasa.ro, in care ai fost instiintat ca ai obtinut unul dintre premii. Afla care este regulamentul complet de participare in sectiunea dedicata de pe pagina concursului sau la numarul de telefon 021.209.56.15.

Fa primii pasi chiar astazi catre caminul tau de vis inscriindu-te in concursul "Casa ta de la A la Z"!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele