Proiecte speciale

#magazin mobila #lems #voucher cadou #premiu #mobilier #concurs

Infrumuseteaza-ti casa gratis! Iata ce trebuie sa faci!

Gheorghe Zaharia a castigat un voucher cu care isi va mobila locuinta. Lem's mai pune la bataie un cupon cadou in valoare de pana la 1.000 de lei pe care il poti castiga, de aceasta data, chiar tu! Tot ce trebuie sa faci este sa intri in concurs. Iti spunem noi cum!

Lem’s si S.C. Acasa Media S.R.L. au prelungit cu inca 15 zile perioada in care ai sansa sa obtii un voucher pentru achizitionarea de mobilier. Participa, intre 14 si 31 iulie, la concursul "Razuieste si descopera voucherul Lem’s!". Acceseaza pagina de concurs si razuieste un voucher pentru a descoperi valoarea pe care o poti castiga prin tragere la sorti. Ai sansa sa castigi pana la 1.000 de lei sub forma unui voucher pe care sa il folosesti pentru a achizitiona orice iti doresti din magazinele Lem’s.

Un prim castigator a fost deja desemnat. Gheorghe Zaharia a participat in prima etapa a concursului si a reusit sa obtina voucherul. "Multumesc Lem's pentru acest cadou minunat. Sunt nerabdator sa-mi renovez casa!" Acesta este mesajul pe care cititorul acasa.ro l-a rostit atunci cand a aflat ca a fost desemnat norocosul castigator al cuponului valoric cu ajutorul caruia va putea sa isi achizitioneze mobilier din magazinele Lem’s.

Acceseaza si tu sectiunea de concurs si ai toate sansele sa fii urmatorul castigator. Lasa date valide de contact, respectiv e-mail si nume/prenume, apoi asteapta pana la tragerea la sorti care va avea loc pe 1 august. Voucherul pe care il vei obtine va avea valoarea sumei pe care ai „razuit-o” si care poate fi cuprinsa intre 300 si 1.000 de lei.

E important sa raspunzi in cel mult patru zile calendaristice de la data primirii e-mail-ului care contine instiintarea de castigare a concursului. Dupa ce ai confirmat datele, vei avea la dispozitie 15 zile pentru ridicarea premiului. Simplu ca Buna ziua!

Viziteaza site-ul lemet.ro si descopera o multime de piese de mobilier aflate la promotie cu care iti poti renova locuinta ca in reviste. Daca mai obtii si cuponul de cumparaturi, deja te poti considera cel mai norocos om, fiindca iti poti reamenaja casa gratis! Mult succes!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele