Proiecte speciale

#concurs #asigurare #generali asigurari #generali

Castiga o asigurare de accidente si o viata lipsita de griji!

Iti place sa crezi ca esti un norocos din fire si ca nu ti se poate intampla nimic rau? Din pacate, accidente se pot intampla oricand, oricui. Problema este cat de pregatit esti sa le faci fata. Scapa de orice fel de grija! Intra in concursul Generali si poti castiga o asigurare de accidente care sa te puna la adapost la necaz!

"Generali te scapa de ghinion". Asa se intituleaza campania demarata de Generali, una dintre cele mai mari companii de asigurari din lume. Intre 10 octombrie 2014 si 2 decembrie 2014, cititorii Acasa.ro au sansa sa castige o asigurare de tip Silver.

Conditii de participare

Si cui i-ar strica o astfel de asigurare care sa ii acopere, in caz de accident, costurile aferente zilelor de spitalizare sau ale interventiilor chirurgicale? Participa la quiz, raspunde sincer la intrebari si ai toate sansele sa castigi.

Premiul se va acorda in data de 2 decembrie, prin tragere la sorti, printr-un sistem automat. Potrivit regulamentului concursului, castigatorul trebuie sa raspunda in cel mult doua zile calendaristice de la data primirii e-mail-ului care contine instiintarea de castigare a premiului.

Asigurarea de accidente Silver

Nu te-am convins inca? Iata care sunt avantajele detinerii unei polite de asigurare in caz de accident:

Asigurarea de accidente Silver, de la Generali, iti garanteaza suma asigurata in orice conditii. In plus, prin intermediul acestui tip de polita te poti asigura atat pe tine, cat si pe familia ta.

Pachetul Silver asigura o indemnizatie zilnica pentru fiecare zi de spitalizare necesara in urma unui accident, dar acopera si riscul de invaliditate permanenta ca urmare a unui accident. Polita incheiata la Generali are prevazuta o suma care va fi platita mostenitorilor legali in cazul in care proprietarul asigurarii isi pierde viata in urma unui accident.

Asadar, o astfel de asigurare in caz de accident se dovedeste extrem de utila. Acum, ai sansa sa o castigi gratuit participand la concursul "Generali te scapa de ghinion". Succes!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele