Proiecte speciale

#magazin mobila #lems #voucher cadou #premiu #mobilier #concurs

Concurs! Ghiceste modelul si Lem’s te ajuta sa iti remobilezi casa!

Pentru ca primavara este momentul oportun pentru reamenajarea locuintei, Lem’s si Acasa.ro te provoaca la concurs! Raspunzand la doar cateva intrebari super simple, ai sansa sa castigi un voucher in valoare de 1.000 de lei pe care sa il folosesti pentru achizitionarea unor piese de mobilier.

Concursul se numeste „Ghiceste modelul Lem's”, iar ceea ce tu trebuie sa faci este sa intuiesti care este denumirea catorva dintre piesele de mobilier afisate in sectiunea de concurs a site-ului www.acasa.ro. Practic, este vorba despre un quiz format din patru intrebari. Tu ghicesti din ce gama fac parte seturile de mobilier, iar daca ai raspuns corect, iti lasi datele valide de contact, respectiv e-mail si nume/prenume, si esti intampinat cu un mesaj de felicitare care te anunta ca ai intrat in competitia pentru voucherul in valoare de 1.000 de lei.

La concurs poate participa orice vizitator al site-ului acasa.ro care a implinit varsta de 18 pana la data inceperii concursului – 16 martie 2016 – si care are domiciliul in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Acasa Media S.R.L., a sotilor si rudelor pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui Concurs. O conditie esentiala este sa fie de acord cu regulamentul concursului.

Perioada desfasurarii concursului este 16 martie 2016 - 17 aprilie 2016, urmand ca pe data de 18 aprilie, castigatorul sa fie extrasi in mod aleatoriu.

Premiul este oferit de catre S.C. LEMET S.R.L. Castigatorul trebuie sa raspunda in cel mult 4 zile calendaristice de la data primirii e-mail-ului care contine instiintarea de castigare a concursului. Castigatorul isi va revendica premiul in 15 zile calendaristice de la confirmarea primirii e-mailului, altfel pierde orice drept asupra premiului castigat. Trebuie sa stii insa ca nu este posibila inlocuirea premiului oferit cu alte beneficii.

Ti se pare dificil? Iti spunem noi: e simplu ca "Buna ziua!" Si iti mai vindem un pont! Pentru a raspunde corect la intrebari si a fi sigur ca intri in cursa pentru castigarea voucherelor este suficient sa cauti raspunsurile pe site-ul www.lemet.ro. Acolo vei descoperi intreaga gama de produse de mobilier, inclusiv cele prezentate in cadrul intrebarilor concursului.

Viziteaza site-ul lemet.ro si pentru a identifica zeci de piese de mobilier, de la sufragerii, bucatarii, dormitoare, mobila pentru hol sau pentru birou aflate acum intr-o perioada de promotii care ofera reduceri de pana la 50%.

Si vorbim cat se poate de serios! Ti-ai fi imaginat ca iti poti cumpara mobilier de living cu doar 898 de lei? Ei bine, in magazinele Lem’s ai acum aceasta ocazie. Iar daca intri si in posesia voucherului in valoare de 1.000 de lei esti de doua ori castigat. Succes!

Participa si TU la concurs!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele