Proiecte speciale

#bagno #completa plus #obiecte sanitare #asigurarea locuintei #generali #polita asigurare

Infrunta pericolele cu o asigurare de locuinta de la Generali

Casa este locul cel mai drag. La ea te gandesti mereu cand esti departe si tot la ea te intorci zi de zi de oriunde te-ai duce. Casa nu este insa cel mai sigur loc de pe pamant, oricat de mult ne-ar placea sa credem asta. Incendii, inundatii, cutremure, furt sunt doar cateva pericole care o pandesc. Esti pregatit sa le infrunti?

Pretuim fiecare dintre bunurile care aduc confort si liniste familiei noastre: casa, masina, timpul petrecut alaturi de cei dragi. O serie de evenimente nefericite pot pune in pericol toate aceste lucruri, dezechilibrand starea de bine. Cu o asigurare a locuintei iti stii casa in siguranta, indiferent ce s-ar intampla. Generali iti ofera cele mai flexibile si avantajoase solutii de asigurare.

Ai la dispozitie un pachet complet de riscuri asigurate, prin care poti uita de orice problema. Asigurarea Completa Plus, spre exemplu, include si raspunderea civila a familiei si o serie de alte riscuri aditionale, cum ar fi despagubiri pentru anularea plecarii in calatorie din cauza producerii unui eveniment asigurat sau acoperirea cheltuielilor de cazare provizorie la alta locatie pana la refacerea imobilului, in cazul in care acesta a fost deteriorat in urma unui eveniment neprevazut.

De asemenea, ai optiunea sa asiguri obiectele de pret din casa si chiar si o cladire aflata in constructie. Asadar, acoperirile sunt extrem de variate si unice pe piata asigurarilor din Romania. Mai mult, polita poate fi particularizata in functie de tipul de locuinta pe care il detii: vila sau apartament. 

Ai ocazia acum sa castigi o asigurare gratuita pentru locuinta ta de la Generali. Trebuie doar sa participi la concursul organizat de Acasa Media SRL si Generali, care are ca premiu tocmai o polita de asigurare pentru locuinta de la Generali, dar si un voucher in valoare de 500 de lei cu care poti face cumparaturi pe bagno.ro – de la lavoare, cazi, la sisteme pentru dus si chiar mobilier pentru baie.

Acceseaza pagina de Concurs de pe site-ul acasa.ro si raspunde corect la intrebarile care iti sunt adresate. Completeaza apoi cu date valide formularul de inscriere in concurs si asteapta tragerea la sorti care va avea loc pe 20 noiembrie 2017. Castigatorul va fi desemnat in mod aleatoriu. Atentie mare! Daca esti fericitul castigator, conform regulamentului acestui concurs ai 48 de ore la dispozitie de la afisarea numelui tau in pagina concursului pentru a-ti revendica premiul. Altfel, pierzi orice drept asupra premiului castigat. 

Chiar daca nu ai castigat, ia in calcul faptul ca locuinta ta are nevoie de o astfel de asigurare completa. Casa ta poate fi mai sigura cu doar 0.33 de euro pe zi. In plus, acum poti incheia la Generali polite de asigura cu 15% mai ieftine.

Generali este unul dintre cei mai mari jucatori in domeniul asigurarilor la nivel mondial, cu o istorie care dateaza de aproape doua secole.

Bagno.ro este un magazin online de obiecte sanitare, cazi de baie, baterii de baie, dusuri, vase wc, lavoare si bideuri de cea mai buna calitate.

Participa si TU la concurs!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele