Proiecte speciale

#concurs #premii #concurs premii # castiga premii

Vrei o casa de nota 10? Intra in concursul Acasa.ro!

O casa doar a ta, construita si amenajata dupa propriul gust, este una dintre cele mai mari dorinte ale tale? Daca inca visezi sa o indeplinesti, Acasa.ro si partenerii sai te provoaca sa iti pui creativitatea la bataie si te rasplatesc pe masura! Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii si tu in concursul "Construieste o casa de nota 10!".


Regulamentul concursului "Construieste o casa de nota 10!"

Primul pas catre construirea si amenajarea casei de vis este acela de a te inscrie in concursul Acasa.ro, accesand pagina concurs.acasa.ro/casa-toamna.

In continuare, trebuie doar sa rasfoiesti produsele puse la dispozitie de partenerii Acasa.ro, sa le selectezi pe cele care iti sunt pe plac, dupa care sa completezi datele personale si o adresa de contact. Iata care sunt brandurile care te imbie sa le descoperi gama de produse de calitate, special concepute pentru casa:

Baterii-Lux.ro: magazin online de baterii si accesorii de baie si de bucatarie de inalta calitate marca Grohe.

Darel.ro: magazin online de accesorii de mobilier, materiale si scule pentru prelucrarea lemnului cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu.

Coilprofil.ro: magazinul online al fabricii de sisteme metalice Coilprofil care iti asigura acoperisul de care ai nevoie pentru locuinta ta.

Piatraonline.ro: magazinul online al Rock Star Construct care iti pune la dispozitie finisaje si accesorii de gradina din piatra naturala.

Generali.ro: paseste cu dreptul in noua casa cu asigurarile pentru locuinte de la Generali, concepute pentru a satisface nevoile fiecarui client in parte.

Covera.ro: brandul Agricover care iti asigura toate uneltele, masinile si mai ales plantele pentru o gradina de vis.

Electrolux.ro: magazin online de aparatura electrocasnica de ultima ora si echipamente dezvoltate pentru uz profesional, accesibile acum si pentru uz casnic.

Celco.ro: producatorul de BCA care iti asigura izolatia perfecta a locuintei, in functie de criteriile si nevoile personale.

Allview.ro: o locuinta nu este completa fara gadgeturi de ultima ora, pe care le poti procura din magazinul online al producatorului roman de telefoane mobile si produse electronice.

Concursul "Construieste o casa de nota 10!" se desfasoara in perioada 21 octombrie - 26 noiembrie 2013. La concurs poate lua parte orice vizitator al sectiunii concurs.acasa.ro/casa-toamna, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 ani la data debutului acestui concurs, cu domiciliul in Romania, dar care nu este angajat al S.C. Machteam Soft S.R.L ori al firmelor partenere, nici ruda de pana la gradul IV al acestuia.

Echipa Acasa.ro va desemna castigatorii concursului in mod aleatoriu in data de 26 noiembrie 2013.


Premiul concursului "Construieste o casa de nota 10!"

Acasa.ro si partenerii sai te rasplatesc cu trei premii, dupa cum urmeaza:

Premiul 1: un voucher de cumparaturi in valoare de 300 euro pentru achizitionarea de produse de pe site-ul AllView.ro.

Premiul 2: o masina de spalat vase in valoare de 250 de euro, de la Electrolux.

Premiul 3: un set de dus Grohe New Tempesta Trio cu bara 600 mm, in valoare de 80 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele