Raspunzi si castigi

#concurs #premii #concurs premii # castiga premii

Aboneaza-te la newsletter si castiga doua nopti de cazare la un hotel spa de lux!

Aboneaza-te la newsletter si poti castiga doua nopti de cazare pentru doua persoane la Hotel Carol Wellness&SPA Vatra Dornei.

 


Concursul se desfasoara in perioada 11.11.2013- 30.11.2013 pe site-ul Acasa.ro!

 

Utilizatorii site-ului care doresc sa participe la concurs trebuie sa se aboneze la unul sau mai multe newslettere ale site-ului www.acasa.ro.

 

Castigatorul concursului va fi desemnat in data de 02.12.2013 de catre organizatori, prin tragere la sorti si va fi anuntat personal, pe adresa de e-mail cu care s-a abonat la newsletter.

 

La Concurs, poate participa orice vizitator al site-ului www.acasa.ro, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 (optsprezece) ani pana la data inceperii derularii Concursului, care are domiciliul/resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Machteam Soft S.R.L., a sotilor si rudelor, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui Concurs.

 

Atentie! Nu este posibila inlocuirea premiului oferit cu alte beneficii.

 

Castigatorul va intra in posesia premiului prin prezentarea buletinului.

 

Regulamentul concursului este disponibil in mod gratuit la adresa //timp-liber.acasa.ro/noutati-290/regulament-concurs-aboneaza-te-la-newsletter-si-castiga-doua-nopti-de-cazare-la-un-hotel-spa-de-lux-186572.html

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele