Raspunzi si castigi

#concurs #premii #concurs premii # castiga premii

Bucura-te de vara cu un ten curat!

Intra in concurs si poti Castiga unul din cele 6 aparate foto Sony si 100 de seturi cu produse Himalaya!

 

Desi acneea si cosurile nu reprezinta o problema ce afecteaza doar adolescentii, ci si persoanele trecute de 20 sau chiar de 30 de ani, adolescentii sunt de obicei cei mai afectati. Tinerii din ziua de astazi cauta in permanenta diferite metode eficiente si sigure pentru a scapa de aceasta problema, insa secretul este de a preveni formarea cosurilor, inainte ca acestea sa apara.

 

Cultivat de mii de ani in vechea Indie si preluat apoi in zona Orientului Mijlociu si Africa, arborele Neem este venerat ca un adevarat simbol al sanatatii datorita proprietatilor sale detoxifiante, antibacteriene si de purificare. Produsele cu Neem sunt ideale pentru curatarea, purificarea si improspatarea pielii. Extractul de Neem, in combinatie cu extractul de Sofran indian, indeparteaza eficient sebumul si impuritatile si controleaza eficient acneea si cosurile.

 

Gama de produse cu extract de Neem cuprinde:

 

  • Gelul purificator pentru curatarea fetei cu Neem nu contine sapun si indeparteaza excesul de sebum si impuritatile, avand in acelasi timp proprietati antibacteriene;
  • Spuma purificatoare pentru curatarea fetei cu Neem curata delicat indepartand excesul de sebum si impuritatile. Nu contine sapun si se poate utiliza zilnic;
  • Exfoliantul purificator pentru fata cu Neem contine granule de samburi de Caise ce indeparteaza celulele moarte si punctele negre;
  • Combinatia de Neem, Sofran indian si Argila fac ca Masca purificatoare cu extract de Neem produsa de Himalaya Herbals sa fie produsul ideal pentru un ten cu exces de sebum si cosuri;
  • Lotiunea tonica astringenta cu Neem a fost special creata pentru a curata porii in profunzime si pentru a reduce secretia de sebum.

 

Cumpara in perioada 01-30 iunie 2013 orice produs din gama Neem si/sau Crema antiacnee si introdu numarul bonului fiscal/chitantei + datele personale pe site-ul hboutique.ro/concurs si poti castiga unul dintre cele 106 premii ale campaniei (6 aparate foto Sony si 100 de seturi cu produse Himalaya).

 

Castigatorii vor fi extrasi in data de 02 iulie 2013 si anuntati telefonic, pe site-ul hboutique.ro si pe pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania.

 

Regulamentul concursului «Bucura-te de vara cu un ten curat!» este disponibil oricarui solicitant pe hboutique.ro.

 

Produsele sunt distribuite de compania Prisum International, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company - India - suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii).

 

Pentru mai multe informatii despre gama de produse cu extract de Neem si Crema antiacnee - Himalaya Herbals, va rugam sa vizitati himalayaherbals.ro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele