Acasa.ro impreuna cu Odeon Film te invita la concurs. Raspunde corect la o intrebare legata de filmul de animatie "Turbo" si poti castiga unul dintre cele 3 premii puse in joc, ce constau intr-un tricou, o pereche de casti si o gentuta, inscriptionate cu flmul "Turbo". Tot ceea ce trebuie sa faci este sa urmezi trei pasi simpli:

 

1. Da LIKE paginii de Facebook a Acasa.ro

 

2. Lasa-ne un comentariu la aceasta poza, prin care sa raspunzi la intrebarea "Cand se va lansa in Romania animatia Turbo 3D?"

 

3. Da share postarii de concurs!

 

Concursul se desfasoara in perioada 31 iulie - 5 august 2013. Castigatorul  va fi anuntat pe pagina de Facebook a Acasa.ro in data de 25 februarie 2012.

 

Mult succes!

 

Atentie! La Concurs poate participa orice vizitator al site-ului acasa.ro, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 (optsprezece) ani pana la data inceperii derularii Concursului, care are domiciliul / resedinta in ROMANIA, cu exceptia angajatilor S.C. Machteam Soft S.R.L., a sotilor si rudelor, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui Concurs.

 

Regulament concurs „Castiga premii personalizate Turbo“

  •   2013-07-31
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din raspunzi-si-castigi

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii