Raspunzi si castigi

#concurs #absorbant de umiditate #umiditate aer

CONCURS! Castiga un absorbant de umiditate Ceresit AERO 360º si un Silan Sensitive

Hai sa-ti zic 3 lucruri despre umiditate pe care sigur nu le stii. Primul: tu si familia ta produceti zilnic pana la 12 litri de apa sub forma de vapori, prin activitati casnice obisnuite. Al doilea: umiditatea relativa a aerului defineste in mare masura sentimentul tau de confort, procentul ideal fiind intre 45% si 65%. Si al treilea: umiditatea excesiva iti poate afecta locuinta si, cel mai important, sanatatea ta si a familiei tale.

Ei bine, acum stii care sunt cateva dintre problemele pe care le ridica umiditatea excesiva, asa ca iti spunem si care este solutia: Ceresit Stop Umiditatii. In orice gospodarie se produc vapori in urma activitatilor zilnice precum gatitul, spalatul rufelor si dusul de zi cu zi. Nu poti sa impiedici producerea vaporilor, dar poti sa tii sub control umiditatea excesiva cu ajutorul aparatului revolutionar si cu design elegant, Ceresit AERO 360º Alb.

Aparatul functioneaza fara curent electric, doar pe baza unei tablete absorbante care, imediat dupa ce a fost pozitionata in aparat, absoarbe umiditatea din aer si o transforma in solutie salina, neutralizand totodata si mirosurile neplacute.

In plus, fata de alte produse de pe piata, acest aparat ofera o circulatie a aerului de 360° si o eficienta superioara celorlalte produse.

Pe masura ce absoarbe umiditatea, tableta din aparat se consuma prin dizolvare. Cand recipientul aparatului s-a umplut, tot ce trebuie sa faci este sa arunci solutia salina rezultata din absorbtia umiditati.

Promotie in hypermarketuri:

In perioada urmatoare poti sa beneficiezi de o promotie foarte atractiva in retelele de hypermarketuri Cora, Carrefour si Auchan. Daca achizitionezi un aparat Ceresit AERO 360º Alb, editie limitata, primesti gratuit un balsam de rufe Silan Sensitive 1L. Acest balsam are grija de pielea delicata a ta si a copiilor tai si te ajuta sa protejezi de alergii toti membrii familiei, asigurandu-le haine curate, care nu irita pielea.

Altfel spus, cu promotia Ceresit AERO 360º Alb + balsam de rufe Silan Sensitive 1L GRATIS elimini excesul de umezeala din casa ta si ai grija de sanatatea familiei tale, tinand alergiile departe de cei dragi.

Pentru mai multe detalii despre produsele Ceresit Stop Umiditatii, intra pe site-ul stopumiditatii.ro

CONCURS!

Raspunde corect la urmatoarea intrebare si poti castiga unul dintre cele 7 seturi constand intr-un aparat Ceresit AERO 360º Alb, editie limitata si un balsam de rufe Silan Sensitive 1L.

Cum elimina aparatul Ceresit AERO 360º umiditatea?

  1. o transforma in solutie salina
  2. o transforma in aer
  3. prin solidificare

Regulament

 

Castigatorii concursului sunt:

  • Alex Hreniuc
  • Cos Aura
  • Maria Ponoran
  • Mihaela Scurtu
  • Oana Rotaru
  • Liana Ursu
  • Apostoiu Mihaela Florentina

Felicitari! Pentru a intra in posesia premiilor va rugam sa ne trimiteti un mail pe adresa concursuri@acasa.ro!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele