Raspunzi si castigi

#concurs #premii #concurs premii # castiga premii

Castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 200 ron

Se apropie cu pasi repezi cea mai asteptata sarbatoare de Ziua Copilului si cu acest prilej, babyplus.ro va invita cu mic cu mare sa participati la concursul nostru cu premii indragite de toti copilasii!

 

Pentru ca micutii nostrii merita fara indoiala ce e mai bun, nu ratati ocazia de a le oferi cadourile mult asteptate pentru fetite si baietei de toate varstele.

 

BABY PLUS te invita sa participi la un concurs in cadrul caruia ai sansa sa castigi un voucher de 200 ron.

 

Intra pe site-ul BabyPlus.ro si alege-ti produsele preferate pentru copilul tau! Raspunde la intrebarea “ De ce crezi ca micutul tau merita sarbatorit de 1 Iunie?”. Posteaza raspunsul si linkurile produselor care ti-au placut in sectiunea de comentarii a acestui articol.

 

Concursul se desfasoara in perioada 3 iunie - 17 iunie 2013.

 

Va fi ales prin tragere la sorti un castigator, in data de 17 iunie 2013. Voucher-ul de 200 ron nu se aplica la produsele deja reduse - cele din ofertele speciale sau cu alte cupoane de reducere.

 

La Concurs, poate participa orice vizitator al site-ului www.acasa.ro, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 (optsprezece) ani pana la data inceperii derularii Concursului, care are domiciliul / resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Machteam Soft S.R.L., a sotilor si rudelor, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui Concurs.

 

Castigatorul concursului este Barhala Dana.

Felicitari!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele