Raspunzi si castigi

#riduri #apa termala #concurs #uriage #Isoliss

Concurs! Toamna aceasta nu se numara ridurile

Toamna aceasta nu se numara ridurile: ISOLISS actioneaza acum pentru intarzierea primelor riduri si Laboratoarele Dermatologice URIAGE te invita la concurs!

Oboseala, stress-ul, poluarea accelereaza aparitia ridurilor, inca de la varste foarte tinere. Dupa sezonul cald, pielea este deshidratata, terna, aspra, ridurile pot fi accentuate. Primele zile de toamna pot reprezenta momentul ideal pentru a-i acorda pielii tale atentia bine-meritata si a-ti readuce tenul la forma perfecta.

Participa la concurs si noi te ajutam in planul tau de revenire dupa vara.

Cele trei premii puse in joc constau in:

Isoliss contur de ochi 15 ml ce previne si intarzie formarea ridurilor datorita complexului concentrat de ingrediente active: apa termala Uriage cu efect intens hidratant, anti-radicalar si de refacere a barierei cutanate, pigmentii Soft Focus confera stralucire si prospetime pielii, complexul energizant (vitaminele C si E, creatina, anti-hialuronidaza, acid hialuronic) stimuleaza reinnoirea celulara si previne aparitia ridurilor; imbogatit cu sulfat de dextran pentru a diminua vizibil pungile si cearcanele. Flaconul cu roll-on asigura un masaj bland drenant al zonei de contur pentru un efect mai rapid. Nu contine acid glicolic. Formula fara parfum, testata oftalmologic, toleranta excelenta pentru cei mai sensibili ochi!

Apa termala Uriage 50ml – Singura apa termala care, datorita izotonicitatii ei, se lasa sa actioneze fara sa se indeparteze surplusul, cu proprietati intens hidratante, antiradicalare, calmante, filmogene si cicatrizante gratie celui mai mare continut de saruri-minerale si oligoelemente (11 000mg/l). Pulverizeaza zilnic pe orice zona a corpului pentru o piele mai sanatoasa! Produs ideal pentru fixarea machiajului!

Raspunde corect la intrebarea: „Care este structura complexului exclusiv anti-imbatranire din gama ISOLISS?” si lasa-ne adresa de mail in cadrul comentariului si poti castiga unul dintre cele 3 premii in valoare de 120 lei.

Suntem alaturi de voi pe pagina noastra de facebook: facebook.com/pages/Uriage-Romania

Participa la concurs!

Acasa.ro impreuna cu Laboratoarele Dermatologice URIAGE te invita la concurs si iti ofera posibilitatea de a castiga unul dintre cele 3 premii in valoare de 120 de lei.

Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi doi pasi simpli:

1. Raspunde corect, printr-un comentariu la acest articol la intrebarea: „Care este structura complexului exclusiv anti-imbatranire din gama ISOLISS?” si intri automat in cursa pentru castigarea premiilor.

2. Lasa-ne adresa de e-mail in cadrul comentariului, pentru a te putea contacta daca esti fericitul castigator.

Concursul se desfasoara in perioada 26 septembrie - 12 octombrie.

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti si vor fi anuntati in data de 13 octombrie, atat prin e-mail, cat si pe pagina de concurs.

ATENTIE!

Pentru a intra in concurs este obligatoriu ca adresa de e-mail folosita sa fie valida. La acest concurs poate participa orice vizitator al site-ului www.acasa.ro, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii derularii concursului, care are domiciliul sau resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Machteam Soft S.R.L., a sotilor si a rudelor, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui concurs.

 

Castigatorii concursului sunt:

  • Crostari Cristina
  • Popa Roxana Gabriela
  • Duica Ramona-Dorina

Felicitari!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele