Raspunzi si castigi

#concurs #premii #concurs premii # castiga premii

Minte sanatoasa in corp sanatos. Acasa.ro si Body Mind Spirit Festival te provoaca la concurs

Din agenda ta personala din aceasta vara nu poate lipsi cel mai atractiv eveniment de dezvoltare personala din Romania: Body Mind Spirit Festival. Festivalul iti ofera sansa de a da startul celei mai tari veri din viata ta, intrucat te invata secrete iscusite si metode moderne pentru a deveni mai frumoasa si sanatoasa in fiecare zi. Acasa.ro, impreuna cu Bodymindspiritfestival.ro si Zepter, iti ofera si sansa de a castiga accesorii profesionale de bucatarie!


Gatitul si sanatatea merg mana in mana, iar cei de la Zepter stiu cat de importante sunt accesoriile de bucatarie pentru mentinerea sanatatii. Acasa.ro, impreuna cu Bodymindspiritfestival.ro, te provoaca la concurs si iti ofera posibilitatea de a castiga doua premii de exceptie de la Zepter:

 

  • un storcator manual pentru suc de rosii;
  • un suport pentru tacamuri.


Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la intrebarea: De ce ai vrea sa participi la evenimentul Body Mind Spirit Festival? si intri automat in cursa pentru castigarea premiilor. Atentie, va premiat doar cel mai interesant sau original raspuns!

Concursul se desfasoara in perioada 21 mai-21 iunie, iar castigatorul va fi anuntat in pagina de concurs, dar va fi contactat si personal, pe adresa de mail.

Pentru a intra in concurs este obligatoriu ca adresa de e-mail folosita sa fie valida. La acest concurs poate participa orice vizitator al site-ului www.acasa.ro, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii derularii concursului, care are domiciliul sau resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Machteam Soft S.R.L., a sotilor si a rudelor, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui concurs.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele