Raspunzi si castigi

#concurs #premii #concurs premii # castiga premii

Castiga un voucher de 1.000 de lei pentru creatiile marca Dorin Negrau

Toamna vine cu noi surprize marca Dorin Negrau! Acasa.ro te invita sa castigi un super voucher in valoare de 1.000 de lei pe care sa il folosesti pentru achizitionarea unei creatii vestimentare ce poarta inconfundabila semnatura a creatorului de moda. In plus, atat pe site-ul sau dorinnegrau.com, cat si in magazinele din tara ai sansa sa-i admiri si sa-i cumperi colectiile de haine.

 

Castiga un voucher de 1.000 de lei pentru creatiile lui Dorin Negrau

 

Daca si tu doresti sa porti una sau mai multe dintre tinutele creatorului de moda si vrei sa le castigi gratuit, tot ce trebuie sa faci este sa participi la concursul initiat de Acasa.ro si Dorin Negrau. Raspunde intr-un comentariu la acest articol la urmatoarea intrebare: "Ce reprezinta pentru tine creatiile vestimentare marca Dorin Negrau?".


Va fi premiat cel mai frumos si mai interesant raspuns! Castigatorul va fi ales de catre creatorul de moda Dorin Negrau.

 

Perioada de desfasurare a concursului este 24 septembrie-24 octombrie. Pe data de 25 octombrie vom anunta castigatorul atat pe Acasa.ro in pagina dedicata concursului, cat si pe adresa de e-mail furnizata in sectiuea de comentarii.

 

Castigatorul va primi codul de voucher pentru a fi folosit pe site-ul We Love Couture doar pentru colectia Dorin Negrau.



Pentru a castiga, adresa ta de email trebuie sa fie valida!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele