Raspunzi si castigi

# stop umiditatii #umiditate #concurs

Castiga premiile iernii cu Franke si Ceresit Stop Umiditatii!

Sanatatea casei tale este cu atat mai importanta cu cat sarbatorile se apropie cu pasi repezi. Craciunul si Anul Nou sunt doua sarbatori care aduc numai zambete, voie buna, momente frumoase petrecute alaturi de cei dragi, bucate alese si mirosul de cozonaci.

Insa este important ca aceste momente sa nu se transforme intr-o cursa contra cronometru inaintea sosirii musafirilor pe care ii ai invitati la masa in perioada urmatoare. De aceea este bine sa te bazezi pe ajutorul imbatabil al unor produse de maxima importanta. Iata mai jos cateva sugestii.

Aparatul absorbant de umiditate Ceresit Aero 360° ofera o absorbtie ridicata a umiditatii din aer si neutralizeaza eficient mirosurile neplacute, stabilind noi standarde de calitate. Asadar, prepararea meselor delicioase de sarbatori nu va atrage dupa sine, nici excesul de umiditate in bucatarie si in casa si nici mirosuri neplacute.

Chiuvetele Franke se preteaza perfect oricarei bucatarii si sunt de un real ajutor, mai ales cand vine vorba de o cantitate mare de vase ce trebuie spalate dupa masa de Craciun. Franke iti ofera o varietate mare de chiuvete, absolut indispensabile pentru a crea o armonie perfecta in interiorul oricarei bucatarii.  

Hotele decorative Franke au o conotatie estetica puternica in cadrul bucatariei, conferind rafinament oricarui spatiu de locuit.

Produsele de ingrijire ale obiectelor din bucatarie joaca si ele un rol extrem de important. Franke iti ofera o gama variata de produse din inox precum si cele mai bune solutii pentru intretinerea acestora, de aceea nu trebuie sa iti faci griji ca bucataria nu va mai arata la fel dupa sarbatori. Poti reda lustrul original al obiectelor multumita accesoriilor Franke, precum laveta din microfibre cu detergent de spalare, 250g si cremele sau pastele Franke, de exemplu Franke Crema inox, 250g, Franke Kit Anti-Age inox sau Franke Pasta curatare inox, 300g.

Astfel, de sarbatori beneficiezi de solutia completa pentru bucataria ta, de la produsele Franke ce asigura un confort sporit, stil si personalitate, pana la produsele Ceresit Stop Umiditatii, ce asigura un climat sanatos si mentin aspectul placut al incaperii.

In perioada 29.09.2014 - 31.12.2014 profita de promotia disponibila in magazinele semnalizate!

La cumpararea oricarui aparat electrocasnic Franke, primesti cadou un aparat Ceresit Aero 360˚, cu rezerva inclusa.

Pentru mai multe detalii despre produsele Ceresit Stop Umiditatii si Franke accesati:

//www.stopumiditatii.ro/

//www.franke.com/countries/ro/ro/home.html

Mecanism:

Povesteste-ne aici care sunt principalele beneficii ale chiuvetelor Franke existente pe site si poti castiga unul dintre premiile oferite de cele 2 branduri puternice: Franke si Ceresit Stop Umiditatii.

Iata care sunt premiile:

  •  Hota decorativa Franke
  •  Chiuveta Franke
  •  Crema si pasta inox Franke+ aparatul Ceresit Aero 360°

Regulament concurs

Castigatorii concursului sunt:

  • Mihacea Mihai --> Hota decorativa Franke
  • Maria Cuna --> Chiuveta Franke
  • Anton Ghinda --> Crema si pasta inox Franke+ aparatul Ceresit Aero 360°

Pentru a intra in posesia premiului, castigatorii sunt rugati sa ne contacteze la adresa de e-mail: concursuri@acasa.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele