Raspunzi si castigi

#concurs #premii #concurs premii # castiga premii

Vrei sa castigi un sejur la Barcelona?

 

Aboneaza-te la newsletterele Acasa.ro si poti castiga o vacanta la Barcelona, oferita de Yzy Sky! Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe sectiunea favorita din www.acasa.ro si sa te abonezi la newsletterul preferat.

 

Pentru a intra in competitie este necesar sa folosesti o adresa de e-mail valida, in caz contrar vei fi descalificat automat din concurs.

 

Premiul este oferit de catre Agentia YzySky si consta intr-o excusie la Barcelona, in perioada 24-28 aprilie, sejur 4 nopti/5 zile, transportul asigurat cu avionul, prin compania Tarom, iar cazarea se va face la Hotel Vincci Arena 4*, avand si micul dejun inclus. Valoarea premiului este de 900 de euro.

 

Concursul se desfasoara in perioada 29.01.2013- 01.03.2013. Iar castigatorul va fi anuntat in data de 04.03.2013.

 

In cazul in care oricare dintre concurenti lezeaza drepturile sau afecteaza imaginea Organizatorului, a partenerului de concurs sau a altor concurenti, in orice fel, acesta poate fi eliminat din concurs.

 

De asemenea, orice incercare de fraudare a concursului prin orice metoda va duce automat la eliminarea din concurs.

 

Regulament concurs - Vrei sa castigi un sejur la Barcelona?

 

Castigatorul concursului este: Marin Ionut-Valentin.

Felicitari!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele