Proiecte speciale

#concurs #asigurare casa #generali #asigurare locuinta

Casa, dulce casa! Castiga o asigurare completa pentru caminul tau!

Fara doar si poate, siguranta caminului si a familiei tale se numara printre prioritatile carora le acorzi importanta cuvenita. Protectia impotriva neprevazutului este esentiala, iar scopul tau poate fi atins simplu si rapid: prin incheierea unei asigurari pentru locuinta ta. Participa la concursul "Casa, dulce casa!" si poti deveni chiar tu beneficiarul unei asigurari Completa Plus de la Generali!

Stiai ca, la fiecare 60 de minute, are loc un furt din locuinte? Sau ca, zi de zi, izbucnesc 15 incendii? Caminul si familia ta sunt supuse in permanenta unei varietati de riscuri pe care le poti prevedea doar pana la un anumit punct. Fie ca vorbim despre furt, talharie, cutremur, fenomene atmosferice extreme, inundatii ori incendii, toti acesti factori de risc pot afecta sever integritatea locuintei tale, punandu-ti si familia in pericol.

Generali are insa cele mai bune solutii pentru tine si familia ta, iar acum iti pune la dispozitie o varianta completa de asigurare pentru caminul tau, Completa Plus, cu ajutorul careia preintampini toate potentialele riscuri la care sunt expusi membrii familiei si caminul tau.

Reguli de participare concursul "Casa, dulce casa!"

Acasa.ro si Generali te invita sa te inscrii, in perioada 15.09 - 15.11.2014, la concursul "Casa, dulce casa!" al carui premiu este o asigurare facultativa de locuinta Completa Plus. Cu aceasta asigurare, ai garantia ca niciun incident neprevazut nu te va lasa descoperit, Generali oferindu-ti sansa de a selecta chiar tu riscurile pentru care vrei sa fii protejat!

Este important sa stii si ca asigurarea Completa Plus iti mai ofera si avantajul acoperirii in totalitate a valorii locuintei tale (in conditiile in care asigurarea obligatorie acopera doar 20.000 euro), careia i se mai alatura beneficiul platii rapide a daunelor si al despagubirii in baza fotografiilor realizate, atunci cand valoarea daunelor este mai mica de 500 lei.

In cel din urma caz, tot ce trebuie sa faci este sa trimiti pe e-mail asiguratorului cateva imagini cu dauna produsa si documentele specifice dosarului de dauna, iar banii care asigura acoperirea acesteia iti vor fi virati in cel mai scurt timp direct in cont!

Nu in ultimul rand, pe langa beneficiile incluse automat, asigurarea Completa Plus iti propune si varianta de a-ti personaliza oferta in functie de nevoile tale. Astfel, poti selecta acoperiri concepute special pentru apartamente, respectiv case!

Cum participi la concursul lansat de Acasa.ro si Generali? Simplu: acceseaza pagina de concurs, dupa care joaca-te descoperind care sunt cei mai mari sase dusmani ai casei tale! La final, completeaza formularul cu datele tale de contact si ai intrat automat in concursul care iti poate aduce o asigurare pentru casa ta!

Fericitul castigator va fi desemnat prin tragere la sorti, la data de 30 octombrie a.c., printr-un sistem automat. Daca ai fost declarat castigator, vei primi vestea cea buna via e-mail la care va trebui sa raspunzi in maximum 2 zile de la data primirii instiintarii pentru a-ti putea revendica premiul, atasand si o copie a cartii de identitate. Acceseaza pagina dedicata regulamentului de concurs pentru a afla toate informatiile de care ai nevoie!

Intra chiar azi in concurs si fii tu beneficiarul asigurarii Completa Plus pentru locuinta ta!

 

Participa la concurs!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele