Proiecte speciale

#magazin mobila #lems #voucher cadou #premiu #mobilier #concurs

Castiga voucherul Lem’s si ia-ti mobila super ieftin

Avem o veste excelenta: toamna aceasta iti poti mobila casa mai ieftin ca niciodata. Lem’s a lansat sezonul reducerilor la toate tipurile de mobilier, dar si la saltele. In plus, mai ai si sansa sa castigi un voucher in valoare de pana la 1.000 de lei, astfel incat sa nici nu simti ca ai cheltuit mare lucru pe redecorarea casei.

Lem’s si S.C. Acasa Media S.R.L. organizeaza, in perioada 26 octombrie 2016 – 20 noiembrie 2016 concursul intitulat „Razuieste si descopera voucherul Lem’s!”. Ceea ce trebuie sa faci tu este extrem de simplu: acceseaza pagina de concurs si razuieste un voucher pentru a descoperi valoarea pe care o poti castiga prin tragere la sorti. Ai sansa sa castigi intre 500 si 1.000 de lei sub forma unui tichet valoric oferit de S.C. LEMET S.R.L pe care sa il folosesti pentru a achizitiona orice iti doresti din magazinele Lem’s.

Pentru a fi eligibil trebuie sa oferi date valide de contact, respectiv e-mail si nume/prenume. Castigatorul va fi ales in mod aleatoriu, in data de 21 noiembrie 2016.

La concurs poate participa orice vizitator al site-ului acasa.ro care a implinit varsta de 18 pana la data inceperii concursului – 26 octombrie 2016 – si care are domiciliul in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Acasa Media S.R.L., a sotilor si rudelor pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui Concurs. O conditie esentiala este sa fie de acord cu regulamentul concursului.

Castigatorul trebuie sa raspunda in cel mult 4 zile calendaristice de la data primirii e-mail-ului care contine instiintarea de castigare a concursului. Castigatorul isi va revendica premiul in 15 zile calendaristice de la confirmarea primirii e-mailului, altfel pierde orice drept asupra premiului castigat.

Pana la castigarea voucherului, viziteaza magazinul online lemet.ro. Vei descoperi o multime de reduceri. In perioada 12 octombrie – 20 noiembrie 2016 ai discounturi de pana la 50% la toate produsele, de la mobila de bucatarie sau dormitor, pana la canapele si saltele de pat.

Spre exemplu, iti poti achizitiona intreg mobilierul pentru living cu numai 998 de lei! Pentru un set super elegant de masa si scaune pentru dinning economisesti nu mai putin de 1.091 de lei. Si scaunele de birou sunt extrem de ieftine in aceasta perioada. Poti achizitiona un scaun-fotoliu foarte confortabil cu pana la jumatate fata de pretul initial.

Cu alte cuvinte, este momentul sa investesti in locuinta ta. La Lem’s, ieftin inseamna calitate! Mult succes la concurs si spor la cumparaturi!

Participa si TU la concurs!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele