Proiecte speciale

#casco perfecto #castiga asigurare #concurs generali #completa plus #generali

Cauti CASCO ieftin? La Generali ai CASCO gratis si rovinieta inclusa

Din 6 milioane de autoturisme care circula in Romania, sub un milion au CASCO. Preturile asigurarilor sunt, potrivit proprietarilor de masini, cele care ii determina sa nu aleaga acest tip de asigurare suplimentara. Dar cum ar fi sa o primesti gratuit? Generali iti ofera o asigurare CASCO cu rovinieta pentru masina ta!
 

Asigurarile CASCO acopera cam tot ceea ce i se poate intampla unei masini, de la accident din vina ta sau altui sofer, furt, distrugere si asa mai departe. Asigurarea este facultativa, motiv pentru care ramane la latitudinea proprietarului masinii daca o incheie sau nu. Valoarea unei asigurari CASCO depinde de cea a masinii, astfel incat polita e mai mare cu cat mai scumpa este masina.

Din experienta proprietarilor de masini cu asigurari CASCO, o astfel de polita s-a dovedit extrem de eficienta, cu atat mai mult cu cat evenimente imprevizibile sunt la tot pasul si nu intotdeauna esti pregatit sa le sustii financiar din propriul buzunar.

Ca sa nu fi luat pe nepregatite, Generali iti ofera acum o asigurare CASCO cu rovinieta gratuit. Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi corect la cateva intrebari simple care vizeaza vigilenta la volan si apoi sa astepti tragerea la sorti.

Concursul se numeste "Testeaza-ti abilitatile de sofer!" si este organizat de SC Acasa Media SRL. Acesta se desfasoara in perioada 01 noiembrie 2016 - 3 ianuarie 2017 si este destinat tuturor vizitatorilor site-ului acasa.ro, indiferent de rasa, sex sau religie, cu varsta de 18 ani impliniti si cu domiciliul/resedinta in Romania.

Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina //concurs.acasa.ro/generali-concurs-casco si sa parcurgi toti pasii din proiect. Mai exact, sa raspunzi corect la trei intrebari legate de vigilenta la volan, apoi sa fii de acord cu regulamentul concursului.

Ofera date valide de contact, precum e-mail si nume/prenume, apoi asteapta tragerea la sorti. Castigatorul concursului se va extrage in mod aleatoriu, in data de 15 ianuarie 2017. Asadar, nu uita sa urmaresti pagina de concurs "Testeaza-ti abilitatile de sofer!", pentru ca ai toate sansele sa fii tu castigatorul unei polite de asigurare CASCO cu rovinieta de la Generali.

Daca nu ai castigat, nu descuraja! Consulta oferta CASCO Generali si poti beneficia de cele mai bune asigurari auto. Cu polita CASCO Perfecto, spre exemplu, esti despagubit daca autoturismul tau a fost furat, avariat in urma unui accident, vandalizat sau distrus in urma unor calamitati naturale, dar si daca a fost avariat in timp ce era condus de un alt sofer. In plus, primesti un autoturism la schimb pe durata in care masina ta se afla in service. Iar daca te grabesti putin, primesti si o rovinieta cadou. Asadar, ai o multime de beneficii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele