Proiecte speciale

#concurs #premii #concurs premii # castiga premii

Concursul parodontax® iti aduce zilnic cate un premiu pentru igiena ta orala

Igiena ta orala este o prioritate pentru parodontax®, care te invita sa participi la un concurs cu premii zilnice ce constau intr-un un kit de ingrijire orala parodontax®, special pentru oprirea sangerarilor gingivale. Tot ce trebuie sa faci este sa parcurgi 3 pasi simpli pentru a intra in concurs, ca apoi sa beneficiezi de sanse maxime sa fii premiat.

Sangerarile gingivale sunt intotdeauna un semn clar al riscului crescut de boli ale gingiei, pe care nu trebuie sa il ignori. Acest simptom frecvent iti arata ca este momentul sa iei masuri pentru sanatatea danturii tale, adoptand un ritual corect de ingrijire a dintilor. Concursul lansat de parodontax® da startul obiceiurilor tale sanatoase in igiena orala si iti ofera produse pentru prevenirea si tratarea afectiunilor gingivale.


Cum participi la concursul parodontax®

 

Concursul parodontax® se desfasoara in perioada 18.11.2013 (ora 18.00.00) – 15.12.2013 (ora 23.59.59), pe pagina sa oficiala. Aici vei putea intra in concurs, oferind raspunsuri pentru 3 intrebari ale unui quiz, care te ajuta sa afli ce poti sa faci pentru a avea dinti sanatosi.

Vei observa apoi ca te intampina mesajul "Felicitari, ai parcurs toti pasii" si invitatia de a introduce datele tale de contact, e-mailul si nume/prenume, reale si valide, astfel incat sa poti intra in posesia premiului.

Ai grija ca, in termen de 2 zile calendaristice de la data desemnarii ca si castigator, sa poti fi contactat la adresa de e-mail furnizata.


Cum poti sa castigi unul din premiile parodontax®

 

Premiile concursului parodontax® se acorda prin tragere la sorti. Acestea vin sub forma unui kit de ingrijire orala parodontax®, format din periuta de dinti Extra Soft parodontax®, pasta de dinti parodontax® Extra Fresh si o apa de gura parodontax® Daily Mouthwash 500 ml fara alcool. In plus, parodontax® iti ofera si un premiu la alegere, dintre mai multe produse parodontax®:

  • parodontax® apa de gura 500ml fara alcool;
  • parodontax® periuta de dinti Extra Soft;
  • parodontax® pasta de dinti Extra Fresh 75ml;
  • parodontax® pasta de dinti Gentle White 75ml;
  • parodontax® pasta de dinti Classic 75ml;
  • parodontax® pasta de dinti Fluoride 75ml;

Tragerea la sorti a castigatorilor va avea loc in fiecare zi a concursului, la ora 17.00. Va fi extras un castigator si 3 rezerve, astfel incat sa se poata redistribui premiul, in cazul in care castigatorul nu indeplineste conditiile de validare.

Daca te numeri printre castigatori, poti intra in posesia premiului prin prezentarea buletinului la adresa concursuri@acasa.ro.

Mai poti obtine detalii despre Campanie pe adresa de email: customer@machteamsoft.ro sau la numarul de telefon 021.209.56.15.


Despre produsele parodontax®

 

Produsele parodontax® au fost create pentru ingrijirea corecta a gingiilor. Afectiunile gingivale sunt o problema majora pentru majoritatea populatiei, iar in lipsa adoptarii unor masuri care sa reduca riscul de imbolnavire, pot sa apara complicatii dificil de tratat.

Produsele parodontax® contin ingrediente active recunoscute pentru proprietatile lor benefice, precum:

  • Saruri minerale: Ajuta la refacerea echilibrului pH-ului din cavitatea bucala, datorita actiunii antiseptice si astringente.
  • Echinaceea: Fortifica rezistenta naturala.
  • Menta: Are actiune antibacteriana.
  • Salvie: Este un ingredient antibacterian si odorizant.
  • Smirna: Fortifica rezistenta naturala.
  • Musetel: Are actiune de calmare a tesuturilor gingivale.
  • Ratanie: Are efect astringent.

Pentru o igiena orala zilnica completa, utilizati intreaga gama de produse parodontax®: pasta de dinti, periuta de dinti si apa de gura pentru utilizare zilnica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele