Proiecte speciale

#asigurare locuinta #generali #asigurare calatorie #concurs

Generali iti ofera gratuit o asigurare de vacanta sau una pentru casa

Precautia te salveaza de la o multime de pierderi materiale, iar asigurarile tocmai asta fac: devin un colac de salvare in cazul in care ceva rau se intampla. Generali iti ofera acum sansa de a te bucura de o asigurare a locuintei sau de o asigurare de vacanta pentru care sa nu platesti nimic. Pentru ca o poti castiga intrand in concurs!

Te-ai gandit vreodata care ar putea fi cele mai trasnite asigurari cu putinta? Pentru ca inventivitatea umana nu are limite, iar companiile de asigurari trebuie sa dea dovada de flexibilitate si sa satisfaca chiar si cele mai inedite cerinte ale clientilor, Generali a intocmit un top al celor mai trasnite asigurari din lume.

Asigurarea dragostei. Ei bine, poate ca nu ti-a trecut niciodata prin cap ca exista o astfel de asigurare, insa in China, cuplurile care reusesc sa treaca cu brio de primii trei ani de casatorie si care au semnat in prealabil aceasta asigurare primesc bani, mii de trandafiri si diamande in forma de inima. Masura este menita sa descurajeze divorturile.

Asigurare in caz de rapire extraterestra. Zeci de mii de oameni si-au cumparat asigurari impotriva rapirii de catre extraterestri. Acest tip de polita este la moda mai ales in Statele Unite ale Americii, dar poate fi cumparata si in Europa. Pentru o prima anuala de 150 de dolari, asiguratorul se angajeaza sa plateasca pana la 1,5 milioane de dolari persoanelor care demonstreaza ca au fost rapite si eliberate de extraterestri ori rudelor acestora.

Asigurare in caz de castig la Loto. In SUA, firmele au incheiat polite de asigurare in cazul in care doi sau mai multi angajati care castiga la Loto decid sa renunte la job. Aceasta asigurare acopera costul inlocuirii angajatilor norocosi!

Acestea sunt insa asigurari care nu exista in Romania. In schimb, devin tot mai populare asigurarile pentru locuinta sau cele pentru vacanta. Daca nu ai semnat o astfel de polita de asigurare, atunci e timpul sa inchei una. Sau macar sa o castigi la concursul organizat de Generali.

Concursul intitulat "Topul celor mai trasnite asigurari din lume" se desfasoara in perioada 18 iulie 2017- 28 august 2017 si pentru a te putea afla pe lista din care se va face extragerea aleatorie a castigatorului trebuie sa te inscrii pe site-ul concursului si sa oferi date corecte de contact, dar si sa alegi una dintre cele doua variante de asigurari propuse de Generali. Regulamentul complet al concursului il citesti AICI.

Ce este asigurarea de vacanta

Cand pleci in concediul, ultimul lucru pe care ti-l imaginezi este ca tu sau cei dragi tie, alaturi de care calatoresti, v-ati putea imbolnavi sau ati putea avea parte de vreun nefericit de accident. Cu toate aceste, astfel de riscuri exista, ele pot aparea oricand. De aceea, consecintele lor trebuie minimizate cat mai mult posibil.

Cu asigurarea Turist de la Generali poti avea parte de o calatorie linistita in afara Romaniei. Acesta este un produs care te protejeaza de aceste doua evenimente neplacute. In functie de zona in care calatoresti, sumele maxime despagubite sunt de 50.000 de euro pentru Europa, sau 15.000 euro pentru intreaga lume.

Ce este asigurarea de locuinta

Casa este foarte importanta pentru tine. Casa este caminul, locul unde se reuneste familia si unde au loc cele mai placute momente din viata. Aici se creeaza amintiri, iar amintirile trebuie sa fie doar frumoase.

Asigurarea de locuinta Completa Plus te pune la adapost de toate riscurile care ti-ar putea afecta locuinta, precum incendiu, trasnet, explozie, cutremur, fenomene atmosferice sau alunecari de teren. In plus, ai inclusa raspunderea civila a familiei. Practic, cam orice necaz s-ar putea abate asupra locuintei este despagubit in baza acestei asigurari.

Asadar, vorbim despre doua asigurari extrem de importante: asigurarea de vacanta si asigurarea completa de locuinta. Pe oricare din cele doua o poti avea participand la cel mai nou concurs Generali "Topul celor mai trasnite asigurari din lume".

Participa si TU la concurs!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele