Proiecte speciale

#concurs #premii #concurs premii # castiga premii

Ghiceste pretul corect si castigi o excursie in doi la Barcelona!

Cel mai important criteriu de care tii cont atunci cand mergi la cumparaturi este pretul si trebuie sa recunosti ca ti s-a intamplat de multe ori sa fii nevoit sa ghicesti pretul unui articol in lipsa etichetei. Ei bine, de aceasta data, daca ghicesti pretul unor produse, ai sansa sa castigi o excursie in frumoasa Barcelona, orasul lui Gaudi, orasul care da lumii cea mai indragita echipa de fotbal.


Acasa.ro si Rockstar Construct te invita la concurs! Ghiceste pretul produselor disponibile in magazinul Rockstar, inscrie-te in competitie si in 2014 poti pleca la Barcelona impreuna cu o persoana draga.


Regulamentul concursului "Ghiceste pretul"


Concursul Acasa.ro "Ghiceste pretul" se desfasoara in perioada 14 noiembrie - 14 decembrie 2013. Intra pe pagina concurs.acasa.ro/ghiceste-pretul si descopera pretul corect al celor 6 produse predefinite Rockstar Construct.


La finalul concursului, trebuie sa iti lasi datele valide de contact: nume/prenume si e-mail, pentru ca organizatorii sa poata lua legatura cu tine in cazul in care esti fericitul castigator al unei excursii la Barcelona.


Castigatorul marelui premiu va fi desemnat in mod aleator de echipa Acasa.ro, pe data de 16 decembrie.


Premiul concursului "Ghiceste pretul"



Prin participarea la concursul organizat de Acasa.ro impreuna cu Rockstar Construct, poti castiga o excursie pentru doua persoane la Barcelona, oricand in perioada ianuarie - iunie 2014. Cazarea se va face la Hotelul de 4 stele Sercotel Abbot si are micul dejun inclus. Premiul include, de asemenea, biletele de avion la compania Tarom.


Excursia la Barcelona este oferita de catre Yzy Sky Travel.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele