Raspunzi si castigi

#concurs #premii #concurs premii # castiga premii

Castiga lentile de contact oferite de CIBA Vision!

In preajma verii debuteaza, de regula, campanii menite atat sa ne protejeze de razele daunatoare ale soarelui, cat si sa ne transforme corpurile in niste „exponate” demne de aratat pe plaja. Se vorbeste de transformari in timp record si se fac referiri la piele, par, vestimentatie, manichiura, pedichiura si bijuterii.

 

Cei de la www.lentile-contact.com, in colaborare cu Optimed, distribuitor in Romania al lentilelor de contact CIBA Vision/Alcon, au sesizat, insa, o absenta remarcabila din cadrul „listei celor vulnerabili”. Este vorba despre minunatii ochi, carora le datoram mult mai multe decat am fi tentati sa credem. Si chiar dac-ar fi sa ne rezumam pur si simplu la imaginile splendide cu care ne delectam in fiecare zi prin prisma lor, rolul ochilor ar ramane la fel de esential. Asadar, haideti sa avem grija si de ei in aceasta vara!

 

Raspunde la intrebarea „Cum se numeste tehnologia prin care agentul unic de hidratare al lentilelor de contact CIBA Vision este activat prin clipit?” Pentru a afla raspunsul corect, te asteptam pe www.lentile-contact.com.

 

Trimite raspunsul la adresa , impreuna cu datele tale de contact: nume, telefon si adresa de e-mail.

 

Premii oferite: 5 cutii lentile de contact CIBA VISION

 

Un concurs in care toata lumea castiga!

 

Pentru ca vara aceasta avem grija de privirile tuturor, am decis ca toti participantii la concurs sa beneficieze de 7% reducere la achizitionarea produselor din magazinul online www.lentile-contact.com!

 

Perioada de desfasurare a concursului: 20 iunie – 20 iulie 2013.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele