Raspunzi si castigi

#concurs #premii #uractiv #concurs uractiv

Castiga si protejeaza-te cu Uractiv!

Problemele infectiei urinare sunt des raspandite, ocupand locul II in topul celor mai frecvente infectii. Agentul patogen implicat in majoritatea cazurilor este bacteria Escherichia coli, responsabila de producerea a 85% dintre infectii.

Cum stii ca tractul urinar iti este afectat? Prin urinarile frecvente si dureroase, disconfortul si usturimile locale, durere in abdomenul inferior sau in regiunea lombara.

Insa ceea ce nu stiai este ca infectiile urinare frecvente sau netratate pot duce, in timp, la infertilitate si la afectiuni renale grave, de multe ori ireversibile.

Tocmai de aceea a fost creata gama URACTIV. Produsele URACTIV mentin functionarea normala a rinichilor si contribuie, prin favorizarea diurezei, la eliminarea din organism a substantelor nocive, a produsilor toxici, substantelor straine sau in exces, rezultate din procesele metabolice.

Proiectata pentru protejarea intregii familii - adulti, copii, femei insarcinate sau care alapteaza - gama URACTIV se administreaza de la aparitia primelor semne de disconfort la nivel urinar si pana la disparitia acestora. Acum gasiti in farmacii pachetul promotional Uractiv capsule + CADOU absorbante zilnice Bella.

Cum depistezi infectiile urinare? Cu ajutorul testului Uractiv, acum poti depista infectiile urinare chiar acasa, in doar 30 de secunde. Acesta identifica in urina prezenta eritrocitelor, nitritilor si leucocitelor, fiind similar cu testele ce se efectueaza in laborator.

Participa la concurs si castiga

Acasa.ro impreuna cu URACTIV te invita la concurs. Participa si ai sansa sa castigi una dintre cele 10 premii in valoare de 70 de lei. Pentru a participa trebuie sa ne lasi un comentariu la finalul acestui articol, in care sa raspunzi la intrebarea: "Care este bacteria responsabila de aparitia infectiilor urinare?" si poti castiga produse din gama URACTIV pentru tine si familia ta.

Premiile oferite de URACTIV sunt:

  • 5 premii care constau in: 1 cutie Uractiv Drink + servetele umede cadou + test de depistare infectii urinare
  • 5 premii care constau in: 1 cutie Uractiv Forte + servetele umede cadou si 1 flacon x 150 ml Uractiv sirop.

Concursul se desfasoara in perioada 1 aprilie - 4 mai 2014.

Castigatorul va fi anuntat pe data de 5 mai 2014, atat in pagina de concurs cat si personal, pe e-mail.

ATENTIE! La concurs, poate participa orice vizitator al site-ului acasa.ro, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 (optsprezece) ani pana la data inceperii derularii concursului, care are domiciliul/resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Machteam Soft S.R.L., a sotilor si rudelor acestora, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui concurs.

Castigatorii concursului sunt:

5 premii care constau in: 1 cutie Uractiv Drink + servetele umede cadou + test de depistare infectii urinare

  1. Bianca Rogoveanu
  2. Fonodi Erika
  3. Mihaela Luca
  4. Eugenia G
  5. Bulete Aurica

5 premii care constau in: 1 cutie Uractiv Forte + servetele umede cadou si 1 flacon x 150 ml Uractiv sirop.

  1. Mihai Florin
  2. Sprintaru Camelia
  3. Vasile Anton
  4. Matei Angelica
  5. Lucica

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele