Raspunzi si castigi

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI "Ceresit si Franke aduce schimbarea in bucataria ta!”

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
"Ceresit si Franke aduce schimbarea in bucataria ta!”
Perioada campaniei: 08 12 2014- 08 01 2015


SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei "Ceresit si Franke aduce schimbarea in bucataria ta!” (denumita in continuare “Campania”) este Machteam Soft S.R.L., avand sediul social in Bucuresti, Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 1, sector 2, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/7355/05.05.2006, cod unic de inregistrare 18642542 (denumit in continuare “Organizator”).

Campania se deruleaza pentru promovarea produselor apartinand Henkel Romania S.R.L. si Franke Romania S.R.L., prin intermediul agentiei de publicitate Babel Communications S.R.L., partener Springer & Jacoby in Romania, cu sediul in București, str. Ermil Pangratti nr. 2A, sector 1, inmatriculata la Registrul Comertului cu nr. J40/5277/1998, CIF RO10630275, avand COD IBAN RO31INGB0001008200598910RON deschis la ING Bank, avand numar de operator de date cu caracter personal 10212.(denumita in continuare “Babel”).

Decizia de derulare a Campaniei conform regulilor din prezentul regulament (denumit in continuare „Regulamentul Oficial” sau “Regulamentul”), este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, prin intocmirea unui act aditional la prezentul regulament, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare in 24 de ore de la data publicarii actului aditional ce contine aceste modificari.

SECTIUNEA 2. SCOPUL CAMPANIEI

Campania este organizata in vederea promovarii produselor marca Ceresit Aero si Franke prin intermediul siteului www.acasa.ro.

SECTIUNEA 3. LOCUL DE DESFASURARE SI DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania este organizata si se desfasoara la nivel national, pe teritoriul Romaniei, pe site-ul www.acasa.ro, in perioada: 08 12 2014 (ora 18.00.00) – 08 01 2015 (ora 23.59.59), in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este deschisa participarii tuturor persoanelor fizice, cu capacitate deplina de exercitiu, cu domiciliul/ resedinta in Romania, cu varsta de minim 18 ani (impliniti pana la data inceperii Campaniei), care viziteaza pagina concursului si care respecta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial (denumite in continuare, individual, „Participantul” si, in mod colectiv, „Participantii”).

Nu sunt eligibile pentru a participa la Campanie persoanele juridice, intreprinderile familiale, angajatii Babel Communications S.R.L., ai Machteam Soft ai Henkel Romania S.R.L. si ai Franke Romania S.R.L, precum si rudele

in linie directa si/sau colaterala (pana la gradul al II‐ lea inclusiv) ale acetor angajati, sotii/sotiile si afinii acestora.

Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament Oficial.

In cazul in care oricare dintre concurenti lezeaza drepturile sau afecteaza imaginea Organizatorului, a Henkel Romania S.R.L. si Franke Romania S.R.L. sau a altor concurenti, in orice fel, acesta poate fi eliminat din Campanie.

De asemenea, orice incercare de fraudare a Campaniei, prin orice metoda, va duce automat la eliminarea din Campanie.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Inscrierea in Campanie:

Participantii trebuie sa raspunda corect la intrebarea deschisa a concursului printr-un comentariu la articolul concursului (in perioada Campaniei) prin facebook login.

Participantii trebuie sa ofere date reale si valide de contact: e-mail si nume/prenume, in caz contrar, Organizatorul poate decide sa nu fie luate in considerare. Participantii au obligatia sa se inscrie in Campanie folosind date de contact valide si complete, astfel incat sa poata fi contactati de catre Organizator in cazul in care vor fi declarati castigatori.

Participantul la Campanie este unic responsabil pentru orice consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a participarii la aceasta Campanie.

Prin inscrierea in Campanie, Participantii sunt de acord sa acorde Organizatorului permisiunea de a mentiona numele participantului in legatura cu inscrierea lui in Campanie.

Validarea incrierilor in Campanie:

Pentru a putea fi declarate valide, inscrierile trebuie sa indeplineasca, cumulativ, in mod obligatoriu si fara echivoc urmatoarele conditii:

  • Inscrierile trebuie facute in perioada Campaniei (08 12 2014 (ora 18.00.00) – 08 01 2014 (ora 23.59.59));

SECTIUNEA 6. PREMIUL CAMPANIEI

Premiile sunt acordate prin tragere la sorti, dupa incheierea Campaniei („Premiul”):

Premiile totale ale campaniei constau in 3 premii, acordate astfel:

premiul I = hota decorativa FDF 6357 XS ( 1361,7lei, tva inclus)

premiul II = chiuveta inox microdekor  GAT 611 (1103,6 lei, tva inclus)

premiu III = crema+pasta inox  (71,2 lei, tva inclus) + aparatul Ceresit Aero 360 (35 lei, tva inclus)

Valoarea totala bruta a premiilor este de 2571,5 lei, tva inclus.

Fiecare castigator va avea dreptul la 1 singur premiu.

Participantilor la Campanie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei și a celor impuse de conditiile de asigurare.

Nu se poate schimba premiul oferit in cadrul prezentei Campanii si nu poate solicita contravaloarea cestuia.

SECTIUNEA 7. TRAGEREA LA SORTI SI DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti, printr-un sistem automat. Tragerea la sorti a castigatorilor va avea loc in data 09 01 2015 din toate inscrierile valide in campanie. Se vor extrage 3 castigatori si 10 rezerve.

SECTIUNEA 8. ANUNTAREA CASTIGATORULUI, VALIDAREA SI ACORDAREA PREMIULUI

Castigatorul trebuie sa raspunda in maxim 5 zile calendaristice de la data primirii e-mail-ului care contine instiintarea de castigare a premiului.

Castigatorul va trimite un e-mail de raspuns la adresa concursuri@acasa.ro in care isi va mentiona numele, adresa, copie carte de identitate si un numar de telefon. In cazul in care castigatorul nu trimite toate datele de identificare mentionate mai sus in acest termen de 5 zile calendaristice prin trimiterea mailului de raspuns, pierde orice drept asupra premiului castigat si va fi desemnat drept castigator o rezerva, in ordinea tragerii la sorti. Castigatorul isi va primi premiul conform prezentului Regulament, imediat ce vor fi intocmite formalitatile necesare.

Pe parcursul celor 5 zile, reprezentantii Organizatorului/ Machteam Soft vor incerca stabilirea contactului cu castigatorul de maximum 3 ori, in intervale orare diferite (9.00 – 17.00). Daca, din motive independente de vointa Organizatorului, castigatorul nu poate fi contactat de catre Organizator in conditiile stabilite (nu raspunde la nici unul dintre e-mailuri), se va apela la rezerve, in ordinea in care acestea au fost extrase. Procedura de validare a rezervelor este aceeasi cu procedura de validare a castigatorului. in cazul in care rezervele nu vor putea fi contactate si validate, in termen de maxim 6 zile de la data extragerii, Premiul nu se mai acorda si va ramane in proprietatea Babel Communications S.R.L.. Castigatorul va primi premiu prin posta/curierat la adresa comunicata Organizatorului..

Organizatorul nu va acorda nici o despagubire in bani sau alte beneficii potentialilor castigatori care nu respecta sau nu intrunesc intocmai cerintele Regulamentului.

Premiile vor fi transmise castigatorilor prin curier, expeditor fiind clientul Beneficiarului, respectiv Henkel Romania S.R.L. Premiile vor fi expediate in maxim 30 de zile lucratoare de la data transmiterii mailului de raspuns complet de catre castigator.

SECTIUNEA 9. RESPONSABILITATE

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea si nu va fi numit parte in litigiile referitoare la dreptul de proprietate al castigatorilor asupra Premiului. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra Premiului nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul Campaniei va acorda Premiul persoanei care respecta prevederile acestui Regulament Oficial. Organizatorul Campaniei va acorda premiul Participantului care a luat parte la Campanie, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. in cazul in care Organizatorul constata ca un castigator nu a indeplinit si/sau nu a respectat conditiile stipulate de prezentul Regulament Oficial, Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda oricand drepturile si beneficiile ce revin castigatorului, fara ca Organizatorul sa datoreze vreo despagubire sau plata respectivului castigator. in cazul in care Organizatorul constata asemenea situatii dupa ce Premiul a fost deja acordat, respectivul castigator va restitui Organizatorului valoarea Premiului si cheltuielile aferente suportate de Organizator sau partenerii sai contractuali in legatura cu aceasta. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor oferite in cadrul acestei Campanii.

Organizatorul are dreptul de a invalida inscrierile in scopul participarii la Campanie care contin informatii false ori vadit eronate si care nu indeplinesc conditiile de validare mentionate in prezentul Regulament.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara inscrierile in Campanie. in cazul in care se observa anumite tentative de frauda inscrierile respective vor fi anulate.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice persoana participanta in Campanie care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniei.

Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii. Orice intentie de influentare a rezultatelor Campaniei va avea ca rezultat eliminarea din Campanie. incercarea de frauda, precum inscrierea aceleiasi persoane folosind adrese de e-mail diferite va rezulta in descalificarea respectivului Participant si implicit acesta nu va mai avea dreptul de a primi premiul. in cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de Premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

SECTIUNEA 10. MINORII SI PERSOANELE AFLATE IN IMPOSIBILITATEA FIZICA DE A SE DEPLASA

In cazul in care castigatorul este minor (cu varsta sub 18 ani), acesta nu are dreptul de a participa la Campanie.

In cazul in care castigatorii premiilor acordate in aceasta Campanie se afla in imposibilitate fizica de a se deplasa, predarea acestora se poate face catre o persoana imputernicita de catre castigator, numai in baza unei procuri autentificate de catre un Notar Public. Aceasta procura autentificata va imputernici reprezentantul castigatorului sa semneze inclusiv declaratia prin care Organizatorul este exonerat de orice raspundere care ar putea decurge din acordarea oficiala a Premiului catre persoana imputernicita in acest sens, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea oricaror reclamatii legate de acesta.

Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea oficiala a Premiului reprezentantilor persoanelor aici indicate, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea reclamatiilor de orice natura legate de aceasta.

SECTIUNEA 11. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Organizatorul, in vederea desfasurarii Campaniei, prelucreaza datele personale ale Participantilor la aceasta Campanie in conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operator inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 19673. Prin comunicarea datelor cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, persoanele inscrise si castigatorii premiilor Campaniei isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului, a Babel Communications S.R.L.si Henkel Romania S.R.L. in vederea validarii, atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii.

Organizatorul, Agentia Babel Communications S.R.L. si Henkel Romania S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor Participantilor. Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul la acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. Pentru exercitarea acestor drepturi, Participantii vor trimite Organizatorului, pe adresa Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 1, sector 2, Bucuresti, Romania, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata. Catre Agentia Babel Communications S.R.L. , cererea intocmita in forma scrisa, datata si semnata se va trimite pe adresa Str. Ermil Pangratti nr 2A, sector 1, Bucuresti ( penntru campania „Ceresit si Franke aduce schimbarea in bucataria ta!” ). Catre Henkel Romania S.R.L. , cererea intocmita in forma scrisa, datata si semnata se va trimite pe adresa Str. Ionita Vornicul nr. 1-7, Sector 2,Bucuresti ( penntru campania „Ceresit si Franke aduce schimbarea in bucataria ta!”).

Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Codul numeric personal, precum si Seria BI/CI vor fi colectate doar in cazul castigatorilor unor premii cu valoare care depaseste 600 RON, conform obligatiei impuse de Codul Fiscal de completare a Declaratiei 205 ‐ Declaratia informativa privind impozitul retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa, pe beneficiari de venit, cuprinsa in Ordinul 2017/2006 publicat in Monitorul Oficial nr. 56 din 20.01.2006. Numele si prenumele castigatorilor si premiile castigate in cadrul Campaniei vor fi publicate pe siteul www.acasa.ro.

Organizatorul le poate solicita Participantilor acordul pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video, numele, prenumele lor, orasul de resedinta, imaginea si vocea. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime acest acord, acest lucru ramanand la libera lor alegere. In cazul in care Participantii vor dori sa isi exprime acordul in acest sens, acest lucru va fi consemnat printr‐o declaratie scrisa semnata de acestia.

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE

Agentia Babel Communications S.R.L. se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori prin primirea Premiilor Campaniei, in conformitate cu dispozitiile Codului Fiscal - Legea 571/2003 cu modificarile in vigoare.

Agentia Babel Communications S.R.L va depune declaratii de venit la autoritatea fiscala competenta pentru veniturile din acest Regulament. Orice alte declaratii de venit si cheltuieli ce deriva din castigarea Premiilor cad in sarcina exclusiva a castigatorului. Agentia Babel Communications S.R.L si Organizatorul nu vor avea nici o raspundere fata de eventualele cheltuieli suplimentare suportate de catre Participant in legatura cu aceasta Campanie.

SECTIUNEA 13. INCETAREA CAMPANIEI

Prezenta Campanie poate inceta numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora*, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a o continua.

*Forta Majora, convenita ca fiind evenimentul imprevizibil si de neinlaturat, petrecut dupa intrarea in vigoare a prezentului Regulament Oficial si care impiedica partea sau partile sa‐si indeplineasca obligatiile contractuale, exonereaza de raspundere partea care o invoca, pe durata de existenta a cazului de Forta Majora, confirmat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului Oficial si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform Codului Civil Roman. in cazul in care invoca forta majora, Organizatorul este obligat sa comunice existenta acestuia Participantilor la Campanie, in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

SECTIUNEA 16. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente de pe raza teritoriala a Municipiului Bucuresti.

SECTIUNEA 17. REGULAMENTUL OFICIAL

Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial. Prin inscrierea in campanie, Participantii sunt de acord sa exonereze de raspundere pe Organizator pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre ei a clauzelor din prezentul Regulament.

Potrivit liberei decizii a Organizatorului, Campania poate fi mediatizata in scopul informarii publicului, inclusiv prin intermediul unor materiale publicitare si/sau cu rol informativ. Informatiile pe care astfel de materiale le pot contine vor fi interpretate in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta si/sau intrerupe si/sau prelungi desfasurarea Campaniei, cu conditia instiintarii prealabile a participantilor cu privire la orice modificare a vreuneia din prevederile acestuia. Orice modificari/completari aduse prevederilor acestui Regulament vor fi cuprinse in acte aditionale ce vor fi comunicate catre public prin publicarea pe www.acasa.ro , cu cel putin 24 de ore inainte ca acestea sa devina aplicabile.

Regulamentul Campaniei este disponibil in mod gratuit in pagina concursului.

Detalii despre Campanie se pot obtine pe adresa de email: customer@machteamsoft.ro sau la numarul de telefon 021 2095615.

Prezentul Regulament Oficial a fost semnat in 3 exemplare originale, astazi 08 12 2014.

Machteam Soft S.R.L

Prin reprezentant

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele