Raspunzi si castigi

#concurs #AQUA Maris #premii surpriza

Castiga premii surpriza de la AQUA Maris

Stiai ca apa de mare a fost folosita inca din cele mai vechi timpuri in procesul de vindecare a diferitor boli?

Gama de produse Aqua Maris foloseste proprietatile curative ale apei Marii Adriatice, proprietati datorate bogatiei in minerale si oligoelemente. Apa de mare mentine starea fiziologica a mucoasei nazale si functia cililor, imbunatateste transportul mucociliar al mucoasei, reduce uscaciunea acesteia si are actiune antiseptica.

Gama Aqua Maris poate fi folosita atat de adulti cat si de copii incepand din primele zile de viata, produsele fiind formulate dupa standarde inalte de calitate, sunt sigure si lipsite de efecte adverse.

Participa la concurs si castiga

Acasa.ro impreuna cu Aqua Maris te invita la concurs. Participa si ai sansa sa castigi produse Aqua Maris in valoare de 60 de lei. Pentru a participa trebuie sa ne lasi un comentariu la finalul acestui articol, in care sa raspunzi la intrebarea: "Din ce mare provine apa din continutul produselor Aqua Maris?".

Premiul consta in Aqua Maris spray pentru nas si un Aqua Maris spray de gat.

Concursul se desfasoara in perioada 2 aprilie - 4 mai 2014.

Castigatorul va fi anuntat pe data de 5 mai 2014, atat in pagina de concurs cat si personal, pe e-mail.

ATENTIE! La concurs, poate participa orice vizitator al site-ului acasa.ro, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 (optsprezece) ani pana la data inceperii derularii concursului, care are domiciliul/resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Machteam Soft S.R.L., a sotilor si rudelor acestora, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui concurs.

Acceseaza aquamaris.ro si informeaza-te despre beneficiile produselor cu apa de mare din Marea Adriatica!

https://www.facebook.com/AquaMarisRomania?ref=profile

Castigatorul concursului este: Serban Greti

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele